Tadi aku duk skroll dalam handphone, terjumpa ni. Sebelum erase stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Tom john Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih muda, aku untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera digital kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Ben john Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka membeli dan gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Tom john Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Post Navigation